Calbas

Over ons

Calbas is een jong ambitieus bedrijf, dat jou zo goed mogelijk op weg wilt helpen met het verwezenlijken van jouw wensen. Dit wordt gedaan door websites te maken op niveau. Met alle kennis waarover wij beschikken, kun je veel verwachten van onze design- en programmeer kunsten. Wij zijn al 5 jaar lang bezig met onze passie en hebben meerdere cursussen gevolgd. Ook zijn wij nu bezig of beginnen binnenkort met de studie informatica.

Ook hechten wij veel waarde aan een goed contact met de klant. We vinden het daarom van belang om regelmatig te horen wat je van de website vindt. Op deze manier kunnen we het perfecte resultaat leveren. Uiteraard blijven we na de lancering van de website in contact met elkaar en staan we klaar om veranderingen aan te brengen, indien nodig.
Gegarandeerd tevredenheid dus!


Lars van Hijfte
jaar

Vanaf het moment dat Jeroen en mijn tante mij introduceerden in programmeren heb ik er een enorme passie voor gekregen. Ik weet de eerste keer dat ik ermee begon nog goed, ik vond het gelijk al verbazingwekkend. Eerst begon ik met Scratch, een makkelijke en overzichtelijk programmeertaal. Daarna ging ik steeds moeilijkere talen leren zoals CSS, JavaScript en PHP. Nu ik deze talen goed onder de knie heb, kan ik de mooiste websites maken.Jeroen van Bennekum
jaar

Al sinds ik met computers bezig ben, ben ik me af gaan vragen hoe het eigenlijk werkt. Daarom ben ik met de basics begonnen: alleen HTML. Dit vond ik toen al erg leuk en ben mijn kennis uit gaan breiden door middel van CSS, PHP en JavaScript, maar ook OOP-talen zoals Java heb ik interesse in. Computers zelf vind ik ook erg leuk en daarom heb ik mijn eigen computer zelf gebouwd. Naast de computer gerelateerde dingen doe ik ook aan volleybal.